Seroendengvleesrolletjes met Zoete Sojarijst en peultjes

Feestelijke seroendengvleesrolletjes met Zoete Sojarijst en peultjes. Met natuurlijk Conimex Seroendeng, een strooisel van geroosterde kokos, pinda's en specerijen en 4 dunne schnitzels. Dit zeer complete rijstgerecht voor 4 personen staat in 20 minuten tijd al op tafel!

0 stemmen

15 min
Mild

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.

Snijd de puntjes van de peultjes en de uien in partjes.

Meng de peterselie met de Conimex Seroendeng.

Bestrijk de schnitzels aan beide kanten dun met wat Conimex Woksaus Zoete Soja en verdeel het peterselie-seroendeng mengsel in een egale laag over 1 kant van het vlees.

Rol de schnitzeltjes zo strak mogelijk op en prik ze vast met een cocktailprikker.

Verhit 1 el Conimex Wok Olie in een koekenpan. Bak hierin de rolletjes in ca. 10 min. rondom bruin en gaar.

Verhit ondertussen een scheutje olie in een wok. Roerbak de peultjes en de ui ca. 5 min. Schep de rijst en de woksaus erdoor en roerbak nog 3 min.

Verdeel de rijst over 4 grote borden of kommen. Haal de prikkers uit de seroendengvleesrolletjes en leg op elk bord of kom een rolletje.

Serveertip

Geef bij de seroendeng vleesrolletjes met Zoete Sojarijst en peultjes de rest van de Conimex Smaakmaker Seroendeng erbij voor een lekker knappertje.

Variaties

Vervang de schnitzels door in de lengte in dunne plakken gesneden kipfilet.