Schuimig kerrieroomtoetje

Dit lekkere schuimige kerrieroomtoetje maak je eenvoudig zelf in 40 minuten tijd. Nu lijkt dat veel, maar dit heerlijke dessert zet je 30 minuten in de koelkast om af te koelen.

0 stemmen

10 min
Mild en kindvriendelijk

Ingrediƫnten

  • 0,5 citroen
  • 0,5 dl tropische limonadesiroop
  • 0,75 l slagroom
  • 0,5 tl Conimex Kerrie Djawa

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Boen de citroen schoon, rasp de schil (alleen het gele deel, het wit eronder is bitter van smaak) en pers de citroen uit.

Meng in een kom de citroenrasp met het citroensap en de tropische limonadesiroop. Giet dit mengsel beetje bij beetje en onder voortdurend kloppen met een mixer of garde door de slagroom. Voeg de Conimex Kerrie Djawa toe en blijf kloppen tot de slagroom bijna stijf is.

Verdeel de room over 2 tot 3 smalle glaasjes, en laat ze in de koelkast koud worden.

Serveertip

Ganeer deze schuimig kerrieroomtoetje met een schijfje citroen of sinaansappel.