Ingrediënten
ongegroepeerd
- 2 eetlepels Conimex Ketjap Manis
- 1 theelepel Conimex gemalen koriander (ketoembar)
- 1 theelepel Conimex Sambal Oelek
- 1 teentje knoflook
- 250 g kipfilet of kippendijfilet
- 1 eetlepel Conimex Wokolie
- 1 pot Conimex Pindasaus Mild
- Tip: Lekker met Conimex Kroepoek Bali 75 g
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Meng voor de marinade 2 eetlepels Ketjap Manis, 1 theelepel gemalen koriander, 1 theelepel sambal oelek en 1 teentje knoflook in een kom door elkaar. Snijd de kipfilet in blokjes. Marineer de kipblokjes ca. 15 min. in de marinade.
-
Rijg de kipblokjes op de satéstokjes en bestrijk ze met de olie. Verhit een grillpan en grill de saté ayam aan beide zijden 2-3 min. Verwarm de Conimex satésaus. Serveer de saté ayam met de satésaus. Lekker met nasi.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.