Sambal-sinaasappeldip

Deze sambal-sinaasappeldip staat in slechts 2 minuten al op tafel. Meng sinaasappelmarmelade met Crème fraîche en Conimex Sambal Oelek en serveer deze heerlijke pittige dipsaus.

0 stemmen

2 min
Pittig
Onze producten in dit recept

Ingrediënten (voor 4 porties)

  • 125 ml crème fraîche
  • 4 el sinaasappelmarmelade
  • 1,5 tl Conimex Sambal Oelek
  • 2 el fijngehakt koriander

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Meng de crème fraîche met de sinaasappelmarmelade en de Conimex Sambal Oelek. Roer de koriander erdoor.

Serveertip

Garneer deze sambal-sinaasappeldip eventueel met dunne reepjes sinaasappelschil of sinaasappelrasp. Lekker bij kroepoek of pappadums.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 154,0 kcal
Proteïnes 0,8 g
Suikers 12,7 g
Vezels 0,2 g
Vetten: 11,0 g
- Verzadigde vetten 6,3 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 86,9 g
Transvetten 0,7 g
Cholesterol 29,5 mg
Sodium 104,8 mg

* 1 portie = 100 g