Sambal sinaasappeldip

Sambal sinaasappeldip

Deze sambal-sinaasappeldip staat in slechts 2 minuten al op tafel. Meng sinaasappelmarmelade met Crème fraîche en Conimex Sambal Oelek en serveer deze heerlijke pittige dipsaus.

Servings

4

Prep

2 min

Cook time

Pittig

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 125 ml crème fraîche
  • 4 el sinaasappelmarmelade
  • 1.5 tl Conimex Sambal Oelek
  • 2 el fijngehakt koriander
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 155
    • Eiwitten 0.8g
    • Koolhydraten incl. vezels 14.1g
    • Koolhydraten excl. vezels 13.9g
    • Suikers 12.7g
    • Vezels 0.2g
    • Vetten 11.0g
    • Verzadigde vetten 6.3g
    • Onverzadigde vetten 2.9g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 2.6g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.3g
    • Transvet 0.7g
    • Cholesterol 30mg
    • Natrium 105mg
    • Zout 0.26g
    • Calcium 3%
    • Ijzer <1%
    • Potassium 1%
    • Vitamine C 2%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Meng de crème fraîche met de sinaasappelmarmelade en de Conimex Sambal Oelek. Roer de koriander erdoor.