Sambal Badjaknoedels met gehakt en prei

Dit noedels recept met rundvlees en prei heeft een hemelse smaak. De sambal badjak heeft een sterke en pittige smaak die samen met de Ketjap manis zorgt voor het oosterse jasje van dit heerlijke gerecht.

5 stemmen

15 min
Pittig

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 2 porties)

Kook de Conimex wok noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken. Was en snijd de prei in ringen.

Verhit een wok, voeg een eetlepel wok olie toe en wok het rundergehakt en de preiringen ca. 3 minuten. Schep de afgekoelde noedels, de sambal badjak en de ketjap manis erdoor en roerbak nog 3 minuten.

Schep de sambalnoedels in diepe borden of kommen.

Serveertip

Zet bij deze sambal badjaknoedels met gehakt en prei de Conimex Kroepoek Naturel op tafel, om erbij te nemen.

Variaties

“Zoek je een zoet accent in een saus of gerecht? Voeg een klein scheutje Conimex gembersiroop toe.”