Sajoerboontjes met vis en Chinese eiermie

Verrukkelijke Conimex Boemboe Sajoer Boontjes met snijbonen, Conimex Chinese eiermie en visfilet. Een compleet mie-gerecht met groentes, vis en peterselie uit de Aziatische keuken.

1 stem

20 min
Kruidig

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Was en snijd de snijbonen in ruitjes. Snijd de vis in blokjes van ca. 4 cm.

Verhit een wok, voeg een el Conimex Wok Olie toe en wok de snijbonen 5 minuten. Voeg de stukjes vis toe en bak deze voorzichtig 2 minuten mee. Voeg de Conimex Boemboe Sajoer Boontjes en een flinke scheut water toe, laat ca. 5 minuten zachtjes pruttelen. Schep de taugé erdoor en warm 1 minuut mee.

Kook ondertussen de Conimex Chinese Eiermie volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten en laten uitlekken. Meng met 1 el olie en naar smaak eventueel wat peper en zout.

Verdeel de mie over 4 grote borden, schep de sajoerboontjes met vis ernaast. Bestrooi met de peterselie.

Serveertip

Zet bij de sajoerboontjes met vis en Chinese eiermie Conimex Ketjap Manis Gold op tafel.

Variaties

Lekker anders kan ook: Vervang de snijboontjes door gebroken sperzieboontjes, kook deze wel 5 min. voor.