Sajoer Tjampoer met geroosterde pinda’s en tofu

Dit recept tofu met sajoer tjampoer en geroosterde pinda's is een fijne maaltijd met een in ketjap marinade gemarineerde tofu. De mie nestjes en roebakgroenten in boemboe Conimex sajoer groenten maken het af.

0 stemmen

15 min
Mild

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Snijd de tofu in plakken van1 cm dikte. Leg ze in een schaal en bedek ze aan beide kanten met 3 eetlepels Conimex ketjap marinade. Laat ze 15 minuten marineren. Kook de Conimex mie nestjes in water met Conimex ketjap asin gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de noedels af en laat ze goed uitlekken.

Laat een grote wok goed heet worden. Voeg een eetlepel Conimex wok olie toe en roerbakgroenten hierin de groente 2 minuten. Meng er 200 ml water en de Conimex boemboe sajoer groenten doorheen en laat de sajoer zo 3 minuten zachtjes koken. Bak ondertussen in een koekenpan de plakken tofu in een eetlepel wok olie aan beide kanten bruin.

Schep de mie en de sajoer op 4 borden en leg de tofu erbij. Strooi de gezouten geroosterde pinda’s over de sajoer.

Serveertip

Deze sajoer tjampoer met geroosterde pinda's en gemarineerde tofu is lekker met Conimex Kroepoek Bali.