Ingrediënten
- 150 g geschoonde spruitjes
- 1 grote rode ui
- 150 g sperziebonen
- 1 Conimex Boemboe Sajoer Boontjes
- 2 el Conimex Wokolie
- 100 ml water
Bereidingswijze
-
Maak de sperzieboontjes schoon en halveer ze. Kook de sperziebonen 3 à 4 minuten.
-
Snijd de spruitjes in kwartjes en de ui in halve ringen.
-
Verhit in een wok- of koekenpan 2 el Conimex Wokolie. Wok de ui en spruitjes 1 à 2 minuten. Voeg daarna de sperziebonen toe en wok deze nog een minuut mee.
-
Voeg de Conimex Sajoer Boemboe en 100 ml water aan de groenten toe. Laat het inkoken tot de gewenste dikte.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.