Ingrediënten
ongegroepeerd
- 500 g verse sperziebonen
- 2 el Conimex Wok Olie
- 95 g Conimex Boemboe Sajoer Boontjes
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Maak de sperziebonen schoon en kook ze 3 minuten voor. Verhit 2 el Conimex Wok Olie in een wok en roerbak de sperziebonen ongeveer 2 minuten.
-
Voeg de Conimex Boemboe Sajoer Boontjes en 200 ml water toe. Breng het al roerend aan de kook.
-
Laat het geheel 5-10 minuten inkoken op gematigd vuur tot de saus de gewenste dikte heeft.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.