Rundvleesreepjes in teriyaki saus met noedels

Heerlijke noedels met gebakken rundvleesreepjes, knapperige sperziebonen en paprika. De teriyaki saus met honig van Conimex geeft dit gerecht een lekkere licht zoete smaak. De lente-uitjes maken dit gerecht helemaal compleet. Lekker met Sambal Manis.

25 stemmen

20 min
Mild

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de noedels in ruim water volgens de bereidingswijze op de verpakking. Breng in een andere pan een klein beetje water aan de kook en kook de sperziebonen 3 minuten voor. Snijd de paprika in repen en de lente-uitjes in schuine stukjes van ca. 3 cm.

Verhit een wok op hoog vuur, voeg een eetlepel wokolie toe en wok de rundvleesreepjes 3 minuten, voeg vervolgens de sperziebonen en de paprika toen en wok nog 4 minuten. Schep de lente-uitjes en 8-10 eetlepels teriyaki saus toe en wok nog 1 minuut.

Voeg de noedels toe en warm alles al omscheppend goed door. Serveer op borden.

Serveertip

Serveer bij de Rundvleesreepjes in teriyaki saus met noedels met Conimex kroepoek Bali en Conimex Sambal Manis.

Variaties

Dit recept is ook te gebruiken als vegetarisch gerecht omdat er veel groenten in zitten. Laat de rundvleesreepjes weg en bestrooi het gerecht met pinda's of cashewnoten.