Rundvleesreepjes in teriyaki saus met noedels

Rundvleesreepjes in teriyaki saus met noedels

Heerlijke noedels met gebakken rundvleesreepjes, knapperige sperziebonen en paprika. De teriyaki saus met honig van Conimex geeft dit gerecht een lekkere licht zoete smaak. De lente-uitjes maken dit gerecht helemaal compleet. Lekker met Sambal Manis.

Servings

4

Prep

20 min

Cook time

Mild

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 1 pak Conimex Wok Noedels
  • 250 gram sperziebonen gehalveerd
  • 2 rode paprika's
  • 3 lente-uitjes
  • 1 eetlepels Conimex Wok Olie
  • 350 gram runder roerbakreepjes
  • 400 g Oosterse wokgroenten (1 pak)
  • 10 eetlepels Conimex Woksaus Teriyaki
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 551
    • Eiwitten 29.0g
    • Koolhydraten incl. vezels 74.8g
    • Koolhydraten excl. vezels 69.4g
    • Suikers 198.2g
    • Vezels 5.4g
    • Vetten 15.8g
    • Verzadigde vetten 6.0g
    • Onverzadigde vetten 6.6g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 0.0g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.3g
    • Transvet 0.0g
    • Cholesterol 58mg
    • Natrium 1104mg
    • Zout 2.76g
    • Calcium 8%
    • Ijzer 7%
    • Potassium 15%
    • Vitamine C 140%
    • Vitamine A 2%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Kook de noedels in ruim water volgens de bereidingswijze op de verpakking. Breng in een andere pan een klein beetje water aan de kook en kook de sperziebonen 3 minuten voor. Snijd de paprika in repen en de lente-uitjes in schuine stukjes van ca. 3 cm.

  2. Verhit een wok op hoog vuur, voeg een eetlepel wokolie toe en wok de rundvleesreepjes 3 minuten, voeg vervolgens de sperziebonen en de paprika toen en wok nog 4 minuten. Schep de lente-uitjes en 8-10 eetlepels teriyaki saus toe en wok nog 1 minuut.

  3. Voeg de noedels toe en warm alles al omscheppend goed door. Serveer op borden.