Ingrediënten
ongegroepeerd
- 1 pak Conimex Wok Noedels
- 250 gram sperziebonen gehalveerd
- 2 rode paprika's
- 3 lente-uitjes
- 1 eetlepels Conimex Wok Olie
- 350 gram runder roerbakreepjes
- 400 g Oosterse wokgroenten (1 pak)
- 10 eetlepels Conimex Woksaus Teriyaki
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Kook de noedels in ruim water volgens de bereidingswijze op de verpakking. Breng in een andere pan een klein beetje water aan de kook en kook de sperziebonen 3 minuten voor. Snijd de paprika in repen en de lente-uitjes in schuine stukjes van ca. 3 cm.
-
Verhit een wok op hoog vuur, voeg een eetlepel wokolie toe en wok de rundvleesreepjes 3 minuten, voeg vervolgens de sperziebonen, Oosterse wokgroenten en de paprika toen en wok nog 4 minuten. Schep de lente-uitjes en 8-10 eetlepels teriyaki saus toe en wok nog 1 minuut.
-
Voeg de noedels toe en warm alles al omscheppend goed door. Serveer op borden.
Ontdek al onze producten:
Seroendeng is een strooisel van geroosterde kokos, pinda's en specerijen. Heerlijk als garnering bij een Bami- of Nasigerecht.
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers