Rundvlees-teriyaki met groenten en witte rijst

Dit rundvlees recept met rundvlees, groenten en rijst met teriyaki saus maken een geweldige combinatie van smaken. De biefreepjes zijn lekker snel klaar en de broccoli en paprika smaken goed met de knapperige taugé.

3 stemmen

15 min
Kruidig
Onze producten in dit recept

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de witte rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel ondertussen de broccoli in kleine roosjes en snijd de stronk in plakjes. Was en snijd de paprika´s in schuine stukjes.

Laat een grote wok goed heet worden, schenk er wat Conimex wokolie in en wok hierin de broccoli 5 minuten. Wok dan de paprikastukjes en de biefreepjes 5 minuten mee. Meng de Conimex Teriyaki saus en de taugé door het vleesmengsel en roerbak alles nog 1 minuut.

Schep de warme rijst op 4 warme borden. Schep de teriyaki ernaast.

Serveertip

Deze rundvlees-teriyaki met groenten en witte rijst is lekker met Conimex Kroepoek.

Variaties

Vervang de vleesreepjes door reepjes kipfilet. Gebruik eventueel een Oosters wokgroentepakket in plaats van de losse groenten.