Rundvlees teriyaki met groenten en witte rijst

Rundvlees teriyaki met groenten en witte rijst

Dit rundvlees recept met rundvlees, groenten en rijst met teriyaki saus maken een geweldige combinatie van smaken. De biefreepjes zijn lekker snel klaar en de broccoli en paprika smaken goed met de knapperige taugé.

Servings

4

Prep

15 min

Cook time

Kruidig

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 400 g witte rijst
  • 300 g broccoli
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 el Conimex Wok Olie
  • 300 g biefreepjes
  • 7 el Conimex Teriyaki
  • 100 g verse taugé
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 542
    • Eiwitten 27.5g
    • Koolhydraten incl. vezels 97.0g
    • Koolhydraten excl. vezels 93.1g
    • Suikers 9.7g
    • Vezels 3.9g
    • Vetten 6.0g
    • Verzadigde vetten 1.3g
    • Onverzadigde vetten 4.1g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 0.8g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.7g
    • Transvet 0.0g
    • Cholesterol 23mg
    • Natrium 517mg
    • Zout 1.29g
    • Calcium 4%
    • Ijzer 16%
    • Potassium 20%
    • Vitamine C 195%
    • Vitamine A 1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Kook de witte rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel ondertussen de broccoli in kleine roosjes en snijd de stronk in plakjes. Was en snijd de paprika´s in schuine stukjes.

  2. Laat een grote wok goed heet worden, schenk er wat Conimex wokolie in en wok hierin de broccoli 5 minuten. Wok dan de paprikastukjes en de biefreepjes 5 minuten mee. Meng de Conimex Teriyaki saus en de taugé door het vleesmengsel en roerbak alles nog 1 minuut.

  3. Schep de warme rijst op 4 warme borden. Schep de teriyaki ernaast.