Rundvlees- en knapperige groentereepjes in pikant gekruide satésaus

Dit rijstgerecht rundvlees- en knapperige groentereepjes in pikant gekruide satésaus is zeer compleet en staat in 20 minuten tijd al op tafel. Extra lekker door Conimex Ketjap Asin en geserveerd met Conimex Saté saus Pikant Kant en Klaar. Dit rundvleesreepjesgerecht is voor 4 personen.

0 stemmen

15 min
Pittig

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Pel en halveer de uien. Houd de selderijblaadjes van de struik apart. Snijd de uien, bleekselderij en worteltjes in reepjes. Pel en hak de knoflook fijn. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit een wok, schenk er 2 el Conimex Wok Olie in en wok hierin de rundvleesreepjes 3 minuten. Schep ze uit de wok en veeg deze met keukenpapier schoon. Voeg nog een scheutje olie toe en roerbak hierin de uien- en groentereepjes 4 minuten. Wok dan de vleesreepjes, de knoflook en de Conimex Ketjap Asin 2 minuten mee.

Verwarm de Conimex Saté saus Pikant Kant en Klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de helft ervan door het mengsel in de wok.

Schep de rijst en de vleesreepjes en groentereepjes in satésaus op 4 borden en strooi de selderij erover.

Serveertip

Geef bij de rundvlees- en knapperige groentereepjes in pikant gekruide satésaus Conimex Atjar Tjampoer en zet lekker pittige Sambal Badjak op tafel om zelf naar smaak te voegen.

Variaties

Je kunt in plaats van Satésaus Pikant ook Satésaus Mild of Satésaus Ketjap Manis gebruiken voor dit gerecht.