Runderreepjes met noedels en Soja Ginger en Black Pepper

Runderreepjes met noedels en Soja Ginger en Black Pepper

Geef je wokgerecht een intense Vietnamese smaak met deze Soja, Ginger & Black pepper specerijenpasta.

Servings

2

Prep

15 min

Cook time

Kruidig

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 200 g runderreepjes
  • 1 broccoli
  • 1 grote rode ui
  • 50 g ongezouten pinda's
  • 2 blokken Conimex Wok Noedels
  • 2 eetlepels Conimex Wokolie
  • 130 g Conimex Wok Paste Soja Ginger & Black Pepper
  • Serveergrootte 2

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 882
    • Eiwitten 42.5g
    • Koolhydraten incl. vezels 90.7g
    • Koolhydraten excl. vezels 80.3g
    • Suikers 26.8g
    • Vezels 10.4g
    • Vetten 40.6g
    • Verzadigde vetten 10.0g
    • Onverzadigde vetten 26.0g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 8.0g
    • Meervoudig onverzadigd vet 3.1g
    • Transvet 0.0g
    • Cholesterol 67mg
    • Natrium 1257mg
    • Zout 3.14g
    • Calcium 10%
    • Ijzer 10%
    • Potassium 20%
    • Vitamine C 154%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Snipper de rode ui en snij de broccoli in kleine roosjes.

  2. Bereid de woknoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  3. Verhit 1 el. Wokolie in een wokpan en wok hierin de runderreepjes op hoog vuur goudbruin. Schep ze uit de pan en houd ze even apart. Verhit dan 1 el. Wokolie in dezelfde wokpan en wok de rode ui en broccoliroosjes ca. 5 min. Voeg de runderreepjes en de pinda's toe en wok deze nog even kort mee.

  4. Zet het vuur laag, voeg de Wok Paste toe en meng het goed door. Voeg dan de gekookte Woknoedels toe en verwarm het geheel nog even goed.