Runderreepjes met noedels en Soja Ginger & Black Pepper

Geef je wokgerecht een intense Vietnamese smaak met deze Soja, Ginger & Black pepper specerijenpasta.

0 stemmen

15 min
Kruidig

Ingrediënten (voor 2 porties)

Bereidingswijze (voor 2 porties)

Snipper de rode ui en snij de broccoli in kleine roosjes.

Bereid de woknoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Verhit 1 el. Wokolie in een wokpan en wok hierin de runderreepjes op hoog vuur goudbruin. Schep ze uit de pan en houd ze even apart. Verhit dan 1 el. Wokolie in dezelfde wokpan en wok de rode ui en broccoliroosjes ca. 5 min. Voeg de runderreepjes en de pinda's toe en wok deze nog even kort mee.

Zet het vuur laag, voeg de Wok Paste toe en meng het goed door. Voeg dan de gekookte Woknoedels toe en verwarm het geheel nog even goed.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 882 kcal
Proteïnes 42,528 g
Suikers 26,829 g
Vezels 10,394 g
Vetten: 40,557 g
- Verzadigde vetten 9,955 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 11,15 g
Transvetten 0,013 g
Cholesterol 66,572 mg
Sodium 1256,624 mg

* 1 portie = 100 g