Rundergehakt met Thaise oester soja saus, rijst en broccoli

Gebakken rundergehakt met broccoli, ui, en cashewnoten op smaak gebracht met Conimex Woksaus Specials Thaise Oester Soja. De koriander geeft een bijzonder lekkere smaak en serveer met Conimex Cassave Kroepoek.

25 stemmen

20 min
Kruidig

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Pel en snijd de uien in reepjes. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoliroosjes 4 min. in kokend water. Afgieten en laten uitlekken.

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet en laten uitlekken.

Verhit ca. 2 el Conimex Wok Olie in de wok enbak hierin het gehakt met de ui 3 min. Giet overtollig vocht uit de wok. Voeg de broccoli aan het gehakt in de wok toe en roerbak nog 4 min. Voeg de Conimex Woksaus Specials Thaise Oester Soja toe en warm goed door. Schep op het laatst de cashewnoten en de koriander erdoor.

Schep de rijst op 4 borden en schep de Thaise gehakt- en broccoli roerbak ernaast.

Serveertip

Geef lekker knapperige Conimex Smaakmakers Cassave Kroepoek bij de rundergehakt met Thaise oester soja saus, rijst en broccoli.

Variaties

Vervang de Woksaus Thaise Oester Soja door Conimex Woksaus Knoflook Koriander, dat is ook heel lekker.