Ingrediënten
ongegroepeerd
- 2 theelepels sesamolie
- 300 g taugé
- teentje knoflook, geperst
- ½ eetlepel Conimex Sambal Badjak
- 2 bosuitjes, in dunne ringetjes
- theelepels geroosterde sesamzaadjes
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Zet een wok op hoog vuur en schenk 2 theelepel sesamolie erin. Roerbak de taugé kort totdat het begint te kleuren.
-
Voeg dan het uitgeperste teentje knoflook en ½ eetlepel sambal badjak toe roerbak kort mee. Strooi voor het serveren de bosui en de sesamzaadjes erover.
Ontdek al onze producten:
Seroendeng is een strooisel van geroosterde kokos, pinda's en specerijen. Heerlijk als garnering bij een Bami- of Nasigerecht.
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers