Rode curry van kalkoen en boontjes

Heerlijke zelfgemaakte rode curry van kalkoen en boontjes. Maak dit heerlijke rijstgerecht zelf met dit recept en natuurlijk Conimex Kruidenpasta Rode Curry. Met deze Thaise Rode Curry, met kokos en rode pepers, maak je een pittig gerecht dat vol van smaak is.

1 stem

20 min
Pittig

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de rijst met wat zout volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Snijd ondertussen de kalkoen in stukjes. Maak de boontjes schoon en halveer ze. Pel de uien en snijd ze in dunne, halve ringen.

Laat een grote wok goed heet worden, schenk er 2 el Conimex Wok Olie in en wok hierin de kalkoen 2 minuten. Roerbak dan de sperzieboontjes en de uien 5 minuten mee.

Meng er de Conimex Djintan, de Conimex Geraspte Kokos, de Conimex Kruidenpasta Rode Curry en 3 dl water doorheen, breng dit aan de kook en laat de curry 7 minuten pruttelen.

Verdeel de rijst over 4 kommen of borden en schep de curry erop.

Serveertip

Deze rode curry van kalkoen en boontjes is lekker met Kroepoek.

Variaties

Voeg een scheutje gembersiroop en wat verse koriander of basilicum toe. Door minder kruidenpasta te gebruiken wordt de curry minder scherp.