Rode curry met spinazie

Heerlijke rode curry met spinazie, verse spinazie en kip. Een pittig en gezonde basis voor elk rijstgerecht. Ook erg lekker bij een barbecue. Extra lekker door Conimex Rode Curry, een geconcentreerde pittige kruidenpasta op basis van rode pepers en kokos.

7 stemmen

15 min
Kruidig
Onze producten in dit recept

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Verhit 2 el Conimex Wok Olie in een wok en bak hierin de kipfilet. Voeg de Conimex Kruidenpasta Rode Curry en 100 ml water toe en breng het geheel aan de kook.

Voeg de kookroom toe en laat ongeveer 5 minuten sudderen op gematigd vuur tot de gewenste dikte is bereikt.

Voeg de spinazie toe en laat het gerecht 2 minuten staan.

Serveertip

Zet voor de liefhebbers bij de rode curry met spinazie,Conimex Sambal op tafel.

Variaties

Vervang de kipfilet door 350 g biefstuk-reepjes en de spinazie door 200 g taugé.