Rode Curry met kip, peultjes en cherrytomaatjes

Heerlijk Rode Curry recept met in Conimex Wok Olie gebakken kipfilet, knapperige peultjes en zoete cherrytomaatjes. Lekker met knapperige cassave kroepoek.

175 stemmen

20 min
Pittig
Onze producten in dit recept

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet, spoel af met koud water en laten uitlekken. Snijd ondertussen de kip in blokjes, de cherrytomaatjes in tweeën en maak de peultjes schoon.

Verhit 2 el wok olie in een wok. Roerbak hierin de kipblokjes 4 min. Voeg de currypasta, de kokosmelk en 50 ml water toe en meng dit goed door. Breng het geheel al roerend aan de kook.

Voeg de peultjes toe en roerbak 5 min. goed door tot de saus de gewenste dikte heeft. Voeg als laatste de cherrytomaatjes toe en verwarm ze nog 2 min. met het geheel mee.

Schep de rijst en de rode Thaise curry met de kip, peultjes en cherrytomaatjes op 4 borden.

Serveertip

Maak de Rode Curry met kip, peultjes en cherrytomaatjes lekker knapperig met Conimex Kroepoek Cassave.

Variaties

Ook lekker met reuzen garnalen.