Rode Curry met kip en peultjes

De lekkerste rode curry met kip en peultjes maak je eenvoudig zelf met dit recept en Conimex Kruidenpasta Rode Curry, kokosmelk en cherrytomaatjes. Serveer deze verrukkelijke curry met rijst en je hebt een compleet rijstgerecht voor 4 personen.

17 stemmen

20 min
Pittig
Onze producten in dit recept

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Verhit 2 el Conimex Wok Olie in een wok. Roerbak hierin de kipblokjes gaar. Voeg de Conimex Kruidenpasta Rode Curry, de kokosmelk en 50 ml water toe en meng goed door. Breng het geheel al roerend aan de kook.

Voeg de peultjes toe en roer 5 minuten goed door op gematigd vuur tot de saus de gewenste dikte heeft.

Voeg als laatste de cherrytomaatjes toe en warm ze nog 2 minuten mee.

Serveertip

Zet voor de liefhebbers bij de Rode Curry,Conimex Sambal op tafel.

Variaties

Vervang de kipfilet door 200 gram jumbogarnalen en bak deze kort aan.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 331,0 kcal
Proteïnes 22,6 g
Suikers 9,1 g
Vezels 2,1 g
Vetten: 20,5 g
- Verzadigde vetten 9,3 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 0,9 g
Transvetten 0,0 g
Cholesterol 62,0 mg
Sodium 620,4 mg

* 1 portie = 100 g