Rendangwoknoedels met paksoi

Dit recept noedels met paksoi krijgt zijn grandioze smaak van de boemboe Conimex rendang vlees en sojasaus. De wok noedels worden gekookt in ketjap asin voor een fijne smaak.

1 stem

15 min
Mild

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de Conimex wok noedels met 1 eetlepel Conimex Ketjap Asin gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Trek ze na 1 minuut koken met 2 vorken uit elkaar. Giet de noedels af in een vergiet, spoel ze met koud water en laat ze goed uitlekken. Was en snijd ondertussen de paksoi in repen.

Laat een grote wok goed heet worden, schenk er 2 eetlepels Conimex wok olie in en wok hierin de vleesreepjes 3 minuten. Roerbak daarna de paksoi 2 minuten mee.

Meng er de Conimex boemboe rendang vlees, 1.5 dl water en een eetlepel sojasaus door en laat het geheel 3 minuten op hoog vuur koken totdat het meeste vocht verdampt is. Schep de noedels erdoor en laat alles even door en door warm worden.

Schep de mie in diepe borden of kommen en bestrooi met de koriander en wat Conimex gebakken uitjes.

Serveertip

Voor op tafel: Conimex Sambal Badjak en Kroepoek Java.

Variaties

Vervang de paksoi in deze rendangwoknoedels met paksoi door Chinese kool of spitskool. In plaats van vleesreepjes kun je ook tofublokjes gebruiken.