Rendang Vlees

Met dit recept en Conimex Boemboe Rendang vlees de lekkerste Indonesische magere runderlapjes bereiden. Serveer het met witte rijst en je hebt nasi putih en met kleefrijst katupek en lamang.

79 stemmen

20 min
Kruidig
Onze producten in dit recept

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Verhit 2 el Conimex Wok Olie in een wok en bak hierin het rundvlees bruin.

Voeg de Conimex Boemboe Rendang Vlees en 300 ml water toe. Breng het al roerend aan de kook en doe het deksel op de pan.

Laat het geheel ongeveer 50 minuten sudderen op laag vuur. Haal het deksel van de pan en laat het gerecht nog 10 minuten inkoken tot de saus de gewenste dikte heeft.

Serveertip

Zet voor de liefhebbers bij de rendang vlees,Conimex Sambal op tafel.

Variaties

Voeg 35 g santen en 2 rode pepers in reepjes toe. Voeg voor het serveren 100 g taugé toe.