Ingrediënten
- 2 el Conimex Wok Olie
- 500 g magere runderlappen in blokjes gesneden
- 95 g Conimex Boemboe Rendang Vlees
- 400 ml water
Bereidingswijze
-
Verhit 2 el Conimex Wok Olie in een wok en bak hierin het rundvlees bruin.
-
Voeg de Conimex Boemboe Rendang Vlees en 400 ml water toe. Breng het al roerend aan de kook en doe het deksel op de pan.
-
Laat het geheel minimaal 2 uur sudderen op laag vuur. Haal het deksel van de pan en laat het gerecht nog 10 minuten inkoken tot de saus de gewenste dikte heeft.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.