Red currynoedels met garnalen

Dit recept met rode curry, noedels en garnalen is een heerlijk vis recept met kokosmelk en geraspte kokos. De prei en groene kruiden geven nog een groen tintje aan dit rode gerecht.

9 stemmen

15 min
Pittig

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de Conimex wok noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.

Verhit een wok, voeg een eetlepel Conimex wokolie toe en wok de prei ca. 2 minuten.

Voeg de gamba's toe en bak ca. 1 minuut mee. Voeg de kruidenpasta rode curry en de Conimex romige kokosmelk toe, breng aan de kook en laat ca. 3 minuten zachtjes pruttelen.

Voeg de noedels toe, goed mengen en wok nog 2 minuten.

Schep de currynoedels in 4 grote kommen of op 4 borden, bestrooi met de groene kruiden en de Conimex geraspte kokos.

Serveertip

Zet bij deze red currynoedels met garnalen de Conimex Gebakken Uitjes of Kroepoek Naturel op tafel, om er zelf over te strooien.