Ingrediënten
ongegroepeerd
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 600 g pompoen
- 2 kipfilet
- 130 gram Conimex Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili (1 zakje)
- 400 g tomaten in blik
- 250 ml Conimex Kokosmelk
- handje koriander
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Pel en snij de ui en knoflook fijn. Schil de pompoen en verwijder de zaadlijsten. Snij de pompoen in blokjes van 2 cm. Snij de kip in dunne reepjes.
-
Verhit 1 eetlepel olie in een wokpan en bak de kip totdat deze gaar is. Zet deze even aan de kant. Fruit de ui en knoflook ca. 3-4 minuten op middelhoog vuur. Voeg de pompoen en het zakje Wok Paste toe.
-
Voeg vervolgens de tomaten en 500 ml water toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat het geheel 10 minuten sudderen.
-
Voeg de kip en kokosmelk en laat nog 5 minuten sudderen. Serveer de curry met fijngehakte korander.
Ontdek al onze producten:
Seroendeng is een strooisel van geroosterde kokos, pinda's en specerijen. Heerlijk als garnering bij een Bami- of Nasigerecht.
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers