Ingrediënten
- 2 teentjes knoflook
- 1 el Conimex Sambal Badjak
- 1.5 dl ketchup
- 2 el fijngehakt koriander
Bereidingswijze
-
Pel en pers de teentjes knoflook uit. Meng de Conimex Sambal Badjak, de ketchup, de knoflook en de koriander tot een glad sausje. Breng de dip eventueel op smaak met wat zout en peper.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.