Pittige tomaat knoflookdip

Pittige tomaat knoflookdip

De lekkerste pittige tomaat-knoflookdip uit de oosterse keuken maak je met dit recept eenvoudig en snel zelf in slechts 5 minuten tijd. Extra lekker met kroepoek of een ander Aziatisch tussendoortje.

Servings

4

Prep

5 min

Cook time

Pittig

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 2 teentjes knoflook
  • 1 el Conimex Sambal Badjak
  • 1.5 dl ketchup
  • 2 el fijngehakt koriander
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 41
    • Eiwitten 0.6g
    • Koolhydraten incl. vezels 9.1g
    • Koolhydraten excl. vezels 8.7g
    • Suikers 7.2g
    • Vezels 0.4g
    • Vetten 0.3g
    • Verzadigde vetten 0.2g
    • Onverzadigde vetten 0.1g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 0.0g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.0g
    • Transvet 0.0g
    • Cholesterol 0mg
    • Natrium 461mg
    • Zout 1.15g
    • Calcium <1%
    • Ijzer <1%
    • Potassium 4%
    • Vitamine C 2%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Pel en pers de teentjes knoflook uit. Meng de Conimex Sambal Badjak, de ketchup, de knoflook en de koriander tot een glad sausje. Breng de dip eventueel op smaak met wat zout en peper.