Pittige Teriyakidip

Pittige Teriyakidip

De lekkerste pittige Teriyakidip maak je vanaf nu zelf in 2 minuutjes tijd met dit eenvoudige recept en Conimex Teriyakisaus.

Servings

4

Prep

2 min

Cook time

Pittig

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 0.5 komkommer
  • 2 el Conimex Teriyakisaus
  • 1 el sesamolie
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 49
    • Eiwitten 0.4g
    • Koolhydraten incl. vezels 4.4g
    • Koolhydraten excl. vezels 4.2g
    • Suikers 2.7g
    • Vezels 0.2g
    • Vetten 3.4g
    • Verzadigde vetten 0.5g
    • Onverzadigde vetten 2.8g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 1.4g
    • Meervoudig onverzadigd vet 1.4g
    • Transvet 0.0g
    • Cholesterol 0mg
    • Natrium 136mg
    • Zout 0.34g
    • Calcium <1%
    • Ijzer <1%
    • Potassium 2%
    • Vitamine C 2%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Was en snijd de komkommer in miniblokjes. Meng de Conimex Teriyakisaus met de sesamolie en de komkommer.