Pittige curry garnalen

Pittige curry garnalen zijn smaakvol gekruide garnalen. De garnalen zijn vol van smaak door de Conimex rode curry paste. Een geconcentreerde pittige kruidenpasta met kokos en rode pepers. Serveer deze kruidige gamba's als voorgerecht, tapas, gourmet, barbecue of bij rijstgerechten met groentes.

2 stemmen

15 min
Pittig

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Snij de teentjes knoflook fijn en de Lente-ui in ringen.

Verhit 2 el Conimex Wokolie in een wok. Roerbak hierin de garnalen en de knoflook ca. 2 minuten. Roer de Conimex rode curry paste en de Conimex kokosmelk erdoor en voeg daarna de Conimex ketjap Asin toe. Laat dit ca. 1 minuten pruttelen.

Serveer de gamba’s met een schijfje limoen, en strooi de lente-ui erover heen.

Serveertip

Voeg meer kokosmelk toe om een curry saus te maken, bij de rijst.

Variaties

Voor een mildere variant van de curry garnalen, kun je Conimex groenten curry paste gebruiken i.p.v. Conimex rode curry paste.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 192,0 kcal
Proteïnes 14,7 g
Suikers 3,2 g
Vezels 0,8 g
Vetten: 11,9 g
- Verzadigde vetten 5,4 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 0,3 g
Transvetten 0,0 g
Cholesterol 126,0 mg
Sodium 837,8 mg

* 1 portie = 100 g