Ingrediënten
ongegroepeerd
- 3 teentjes knoflook
- 2 el Conimex Wokolie
- 400 g rauwe gepelde gamba's met staart
- 1 el Conimex Ketjap Asin
- 200 g Conimex Rode Curry Paste
- 8 el kokosmelk light
- 4 partjes limoen
- 4 lente-uitjes
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Snij de teentjes knoflook fijn en de Lente-ui in ringen.
-
Verhit 2 el Conimex Wokolie in een wok. Roerbak hierin de garnalen en de knoflook ca. 2 minuten. Roer de Conimex Rode Curry Paste en de kokosmelk erdoor en voeg daarna de Conimex ketjap Asin toe. Laat dit ca. 1 minuten pruttelen.
-
Serveer de gamba’s met een schijfje limoen, en strooi de lente-ui erover heen.
Ontdek al onze producten:
Seroendeng is een strooisel van geroosterde kokos, pinda's en specerijen. Heerlijk als garnering bij een Bami- of Nasigerecht.
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers