Ingrediënten
ongegroepeerd
- 200 g malse biefstuk
- 6 takjes munt en/of koriander
- 2 rode uien
- 2 limoenen
- 2 el Conimex Wok Olie
- 2 el Conimex Boemboe Groene Curry
- 5 el Conimex Sojasaus
- 50 ml Conimex Kokosmelk 250ml
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Snijd de biefstuk in lange smalle reepjes. Pluk de blaadjes van de takjes munt en koriander. Laat de blaadjes heel en hak de steeltjes zeer fijn. Pel, halveer en snijd de uien in smalle reepjes. Halveer de limoenen, snijd 1 helft in 4 partjes en pers de rest uit.
-
Laat een grote wok goed heet worden, schenk er 2 el Conimex Wok Olie in en roerbak hierin de biefstukreepjes 3 minuten. Roer de Conimex Kruidenpasta Groene Curry erdoor en haal de pan dan van het vuur.
-
Meng eerst de Conimex Sojasaus, het limoensap en de kokosmelk door het vlees, daarna de uienreepjes en de fijngehakte kruidensteeltjes en laat de salade vervolgens afkoelen tot lauwwarm of ijskoud, net wat je het lekkerst vindt.
-
Schep vlak voor het eten de kruidenblaadjes door de salade en geef de partjes limoen er apart bij.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.