Pittige biefstukreepjes met kokos

De lekkerste pittige biefstukreepjes met kokos maak je vanaf nu zelf met dit recept, biefstuk en Conimex Boemboe Rendang Vlees en Conimex Geraspte Kokos. De stukjes biefstuk zijn vol van pit door de verfijnde smaak van Conimex Sambal Badjak.

3 stemmen

10 min
Pittig

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Snijd de biefstuk in smalle reepjes. Laat een grote wok goed heet worden, schenk er wat Conimex Wok Olie in en roerbak hierin de biefstukreepjes 3 - 4 minuten.

Meng de Conimex Boemboe Rendang Vlees, de kokosmelk, een halve dl water en de Conimex Sambal Badjak door het vlees en laat het gerecht een paar minuten zachtjes pruttelen.

Schep de pittige biefstukreepjes in een diepe kom of schaal. Strooi de Conimex Geraspte Kokos en de koriander erover en serveer direct.

Serveertip

Serveer de pittige biefstukreepjes met kokos met rijst.

Variaties

Laat de kokosmelk en geraspte kokos achterwege. Roerbak 500 g verse spinazie met wat citroenrasp ongeveer 2 minuten in wat olie en schep dit vlak voor het serveren door de pittige biefstukreepjes.