Pittige biefstukreepjes met kokos

Pittige biefstukreepjes met kokos

De lekkerste pittige biefstukreepjes met kokos maak je vanaf nu zelf met dit recept, biefstuk en Conimex Boemboe Rendang Vlees en Conimex Geraspte Kokos. De stukjes biefstuk zijn vol van pit door de verfijnde smaak van Conimex Sambal Badjak.

Servings

4

Prep

10 min

Cook time

Pittig

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 500 g biefstuk
  • 1 el Conimex Wok Olie
  • 95 g Conimex Boemboe Rendang Vlees
  • 100 ml Conimex Kokosmelk 250ml
  • 2 el Conimex Sambal Badjak
  • 5 el Conimex Geraspte Kokos
  • 3 el grof gehakt koriander
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 353
    • Eiwitten 23.5g
    • Koolhydraten incl. vezels 16.0g
    • Koolhydraten excl. vezels 14.2g
    • Suikers 10.4g
    • Vezels 1.9g
    • Vetten 22.4g
    • Verzadigde vetten 11.7g
    • Onverzadigde vetten 11.0g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 3.4g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.3g
    • Transvet 0.3g
    • Cholesterol 67mg
    • Natrium 872mg
    • Zout 2.18g
    • Calcium 1%
    • Ijzer 13%
    • Potassium 11%
    • Vitamine C <1%
    • Vitamine A 1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Snijd de biefstuk in smalle reepjes. Laat een grote wok goed heet worden, schenk er wat Conimex Wok Olie in en roerbak hierin de biefstukreepjes 3 - 4 minuten.

  2. Meng de Conimex Boemboe Rendang Vlees, de kokosmelk, een halve dl water en de Conimex Sambal Badjak door het vlees en laat het gerecht een paar minuten zachtjes pruttelen.

  3. Schep de pittige biefstukreepjes in een diepe kom of schaal. Strooi de Conimex Geraspte Kokos en de koriander erover en serveer direct.