Pittige beefcurry en rijst met rode ui en rode paprika

Dit recept met rundvlees en rijst met rode groenten is een pittig en rood gerecht. De romige kokosmelk en rode curry pasta bepalen het grootste deel van de hemelse smaak.

9 stemmen

20 min
Pittig
Onze producten in dit recept

Ingrediënten

  • 400 g pandanrijst
  • 400 g biefstuk
  • 2 rode uien
  • 3 rode paprika's
  • 1 rode peper
  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 1 bakje rode currypasta
  • 2 dl Conimex Romige Kokosmelk

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.

Snijd ondertussen de biefstuk in reepjes. Pel en snijd de uien in partjes. Maak de paprika's schoon en snijd ze in stukjes. Snijd de rode peper in dunne ringetjes.

Verhit een wok, voeg een eetlepel Conimex wokolie toe en wok de ui, de paprika en de peper ringetjes ca. 5 minuten.

Verhit ondertussen 1 eetlepel olie in een hapjespan en bak hierin de biefstukreepjes 2 minuten. Voeg de rode currypasta en de Conimex romige kokosmelk toe, breng aan de kook en laat 3 minuten pruttelen.

Schep de rijst door de rode groenten en bak deze ca. 4 minuten mee. Verdeel de rijst over borden en schep de beefcurry ernaast.

Serveertip

Garneer deze pittige beefcurry en rijst met rode ui en rode paprika met rode paprika reepjes.