Pinda limoendip

Pinda limoendip

Deze heerlijke pinda-limoendip is een variant op de heerlijke Conimex Satésaus Mild. Maak het nu eenvoudig zelf met dit eenvoudige recept.

Servings

4

Prep

10 min

Cook time

Mild en kindvriendelijk

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 1 limoen
  • 200 ml Conimex Pindasaus Mild (halve beker)
  • 1.5 tl Conimex Sambal Badjak
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 128
    • Eiwitten 2.6g
    • Koolhydraten incl. vezels 18.4g
    • Koolhydraten excl. vezels 17.4g
    • Suikers 14.7g
    • Vezels 1.0g
    • Vetten 5.4g
    • Verzadigde vetten 0.9g
    • Onverzadigde vetten 4.4g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 0.0g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.0g
    • Transvet 0.1g
    • Cholesterol 5mg
    • Natrium 421mg
    • Zout 1.05g
    • Calcium <1%
    • Ijzer <1%
    • Potassium <1%
    • Vitamine C 9%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Boen de limoen onder de koude kraan schoon en rasp de schil (alleen het groene deel, het wit eronder is bitter van smaak). Halveer de limoen en pers 1 helft uit.

  2. Verwarm de Conimex Satésaus mild met de Conimex Sambal Badjak en de limoenrasp. Roer dan het sap erdoor en laat de saus 1 minuut zachtjes doorkoken.