Pinda limoendip

Deze heerlijke pinda-limoendip is een variant op de heerlijke Conimex Satésaus Mild. Maak het nu eenvoudig zelf met dit eenvoudige recept.

0 stemmen

10 min
Pittig,Mild en kindvriendelijk
Onze producten in dit recept

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Boen de limoen onder de koude kraan schoon en rasp de schil (alleen het groene deel, het wit eronder is bitter van smaak). Halveer de limoen en pers 1 helft uit.

Verwarm de Conimex Sat├ęsaus mild met de Conimex Sambal Badjak en de limoenrasp. Roer dan het sap erdoor en laat de saus 1 minuut zachtjes doorkoken.

Serveertip

Serveer deze pinda-limoendip warm of koud (tijdens het afkoelen af en toe doorroeren) bij kroepoek of pappadums. Strooi er eventueel nog wat seroendeng overheen.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 149,0 kcal
Proteïnes 2,7 g
Suikers 13,4 g
Vezels 1,0 g
Vetten: 5,7 g
- Verzadigde vetten 0,9 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 4,7 g
Transvetten 0,1 g
Cholesterol 0,0 mg
Sodium 371,9 mg

* 1 portie = 100 g