Ingrediënten
ongegroepeerd
- 45 g Conimex Rijstnoedels 2mm (1 blok)
- 1 Knorr Rundvlees Bouillontabletten
- 15 g verse gemberwortel
- 1 kaneelstokje
- 3 steranijs sterren
- 1 eetlepel Conimex Sojasaus
- 1 eetlepel wok olie
- 1 lente-ui
- 1 kleine spitskool
- 150 g rundvlees bijv. biefstuk
- 1 rode peper
- 75 g taugé
- 15 g verse koriander
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Bereid de Conimex rijstnoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Los het bouillonblokje op in 750 ml kokend water. Snijd de gember in plakjes en laat deze samen met het kaneelstokje en 3 steranijs sterren 15 minuten trekken in de bouillon. Voeg als laatste 1 eetlepel Conimex sojasaus toe.
-
Snijd de lente-ui in schuine ringetjes en de spitskool in dunne reepjes. Snijd de biefstuk in hele dunne plakjes en snijd ze eventueel iets kleiner. Snijd de rode peper, zonder de zaadjes in dunne ringetjes en de koriander fijn.
-
Verdeel de rijstnoedels over de kommen, verdeel er de groenten en rode peper erover. Leg het vlees erop. Zeef de bouillon en breng aan de kook. Schep de gloeiendhete bouillon in de kommen en strooi de gesneden koriander over de soep. Serveer de pho bo soep direct.
Ontdek al onze producten:
Seroendeng is een strooisel van geroosterde kokos, pinda's en specerijen. Heerlijk als garnering bij een Bami- of Nasigerecht.
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers