Ingrediënten
- 1 rode peper
- 2 eieren
- 1 teentje knoflook
- 1 el Conimex Djahe
- 3 bosuien
- 2 baby paksoi
- 200 gram shiitake
- 125 gram taugé
- 1 scheutje Conimex Wokolie
- koriander
- Conimex Thaise Pad Thai
Bereidingswijze
-
Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking.
-
Pel en hak de knoflook. Halveer de rode peper en snij deze in stukjes.
-
Snij ook de bosui, shiitake en paksoi in stukjes.
-
Verhit een scheut wokolie in de wok en bak de knoflook en rode peper. Voeg 1 el djahé, de bosui, baby-paksoi en paddenstoelen toe en bak 2 minuten mee. Voeg de kruidenpasta en taugé toe en bak deze nog 1 minuut mee.
-
Maak in een klein pannetje een roerei van de eieren (in neutrale olie) en voeg dit toe aan het groentemengsel.
-
Verdeel de noedels en groenten over de borden en bestrooi met de pinda’s en gehakte koriander.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.