Pad Thai met rijstnoedels

Met de heerlijke Conimex Rijstnoedels zet jij in een handomdraai een authentiek Thais gerecht op tafel. In 20 minuten heb je een heerlijk hoofdgerecht voor twee.

4 stemmen

20 min

Ingrediënten (voor 2 porties)

Bereidingswijze (voor 2 porties)

Snijd de paksoi in reepjes en de lente-uitjes in smalle ringetjes. Pers de knoflook en klust een ei.

Bereid de rijstnoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Verhit 1 el. wokolie in een wokpan en wok hierin de lente-ui en knoflook ongeveer 30 sec. Voeg het ei toe en roer alles door elkaar tot het ei is gestold.

Voeg de garnalen, paksoi en de tauge toe en roerbak voor 3 min.

Zet het vuur laag, voeg de Soja Sesam woksaus en 1 el. limoensap toe en meng goed door. Voeg dan de Rijstnoedels toe en verwarm het geheel nog even goed.

Serveertip

Serveer met gehakte pinda's en voeg extra limoensap toe naar smaak.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 610,0 kcal
Proteïnes 20,0 g
Suikers 37,6 g
Vezels 4,5 g
Vetten: 17,7 g
- Verzadigde vetten 3,4 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 2,1 g
Transvetten 0,0 g
Cholesterol 170,3 mg
Sodium 2.409,7 mg

* 1 portie = 100 g