Ingrediënten
ongegroepeerd
- 112 g Conimex Rijstnoedels 5 mm (2 blokken)
- 100 g garnalen
- 125 g taugé
- 3 lente-uitjes
- 1 paksoi
- 1 teentje knoflook
- 1 ei
- 1 limoen
- 1 flesje Conimex Woksaus Soja Sesam
- 2 eetlepels Conimex Wokolie
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Snijd de paksoi in reepjes en de lente-uitjes in smalle ringetjes. Pers de knoflook en klust een ei.
-
Bereid de rijstnoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.
-
Verhit 1 el. wokolie in een wokpan en wok hierin de lente-ui en knoflook ongeveer 30 sec. Voeg het ei toe en roer alles door elkaar tot het ei is gestold.
-
Voeg de garnalen, paksoi en de tauge toe en roerbak voor 3 min.
-
Zet het vuur laag, voeg de Soja Sesam woksaus en 1 el. limoensap toe en meng goed door. Voeg dan de Rijstnoedels toe en verwarm het geheel nog even goed.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.