Ingrediënten
ongegroepeerd
- 100 g shiitakes
- 1 rode paprika
- 100 g sugar snaps
- 3 eieren
- 2 el Conimex Wok Olie
- 1 pak Conimex mix voor Foo Yong Hai
- 1 teentje knoflook
- 200 g taugé
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Snij de shii-takes in vieren. Maak de sugar snaps schoon, snij de paprika in reepjes en hak de knoflook fijn.
-
Klop met een garde de eieren met de omeletmix van Conimex mix voor Foo Yong Hai en 5 el koud water tot een egaal mengsel.
-
Verhit 2 el Conimex wokolie in een koekenpan en bak hierin het eimengsel ongeveer 3 minuten gaar. Keer de omelet en bak de andere kant nog eens 1 minuut.
-
Verhit 2 el Conimex wokolie. wok de shii-takes, de paprika, de sugar snaps en de knoflook ca. 2 minuten.
-
Meng 2,5 dl water en de sausmix Conimex Foo Yong Hai. Voeg de saus toe aan de groenten, Breng dit al roerend aan de kook. Voeg de taugé toe en verhit deze kort mee.
-
Serveer de omelet op een warm bord en de gewokte groenten erbij.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.