Oester Soja Wok Noedels met peultjes en zalm

Oester Soja Wok Noedels met peultjes en zalm

Dit noedels recept smaakt zalig door de bijzondere woksaus Thaise oester soja. Deze speciale woksaus smaakt zalig in combinatie met de zalm en bali kroepoek van Conimex.

Servings

4

Prep

15 min

Cook time

Mild

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 1 pak Conimex Wok Noedels
  • 600 g peultjes
  • 1 rode peper
  • 300 g zalmfilet
  • 3 el Conimex Wok Olie
  • 10 el Conimex Woksaus Oester Soja
  • 20 g Conimex Kroepoek Bali 75g (kwart zak)
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 570
    • Eiwitten 26.9g
    • Koolhydraten incl. vezels 68.5g
    • Koolhydraten excl. vezels 63.1g
    • Suikers 12.0g
    • Vezels 5.3g
    • Vetten 21.7g
    • Verzadigde vetten 6.1g
    • Onverzadigde vetten 14.5g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 1.0g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.6g
    • Transvet 0.1g
    • Cholesterol 35mg
    • Natrium 1750mg
    • Zout 4.37g
    • Calcium 6%
    • Ijzer 6%
    • Potassium 20%
    • Vitamine C 157%
    • Vitamine A 2%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Breng in een pan ruim water aan de kook en kook de Conimex wok noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet, spoel met koud water tot de noedels koud zijn en laten uitlekken.

  2. Maak de peultjes schoon. Snijd naar smaak wat rode peper fijn. Snijd de zalm in stukjes van 3 bij 3 cm.

  3. Verwarm een wok op hoog vuur, voeg de Conimex wok olie toe en wok de peultjes met de rode peper 2 min. Voeg de stukjes zalm toe en roerbak voorzichtig ca. 5 min mee. Schep de noedels erdoor. Schep de Conimex woksaus specials Thaise oester soja erdoor. Goed doorwarmen.

  4. Verdeel de noedels over 2 borden of grote kommen, bestrooi met de Conimex kroepoek Bali.

Aan tafel kun je voor een extra knappertje Conimex Gebakken Uitjes toevoegen.