Notennasi met gerookte kipreepjes

De lekkerste notennasi met gerookte kipreepjes maak je eenvoudig zelf met Conimex Ketjap Manis, Conimex Sambal Oelek en natuurlijk Conimex mix voor Nasi in slechts een half uurtje tijd. De rijst is vol van smaak door de gemengde gezouten noten.

0 stemmen

20 min
Kruidig

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de rijst af, spoel met koud water en laat goed uitlekken.

Verhit een wok, schenk er wat Conimex Wok Olie in en wok hierin de nasigroenten ca. 5 minuten. Roerbak dan de kipreepjes, de Conimex Ketjap Manis en de Conimex Sambal Oelek 2 minuten mee. Schep de rijst en de Conimex Kruidenmix voor Nasi erdoor en wok het gerecht nog een minuut of 3.

Hak de noten grof en meng 2/3 op het laatst door de nasi. Verdeel de notennasi over 4 borden en bestrooi met de rest van de noten.

Serveertip

notennasi met gerookte kipreepjes is ook Lekker met een salade van komkommer en Conimex Atjar Taugé.

Variaties

Vervang de Ketjap Manis door Conimex Ketjap Manis Gold voor een nog verfijndere smaak.