Noedelsoep met tomaat en spinazie

Dit noedels recept met de tomaat en spinazie is een heerlijk gerecht. De kip is extra lekker in de kippenbouillon basis van deze noedelsoep met kruidenmix voor bami.

0 stemmen

15 min
Mild en kindvriendelijk
Onze producten in dit recept

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Was de cherrytomaatjes en verwijder de kroontjes. Snijd de kipfilet in lange, smalle reepjes.

Breng de bouillon met de Conimex kruidenmix voor bahmi aan de kook in een grote wok of diepe pan op hoog vuur. Kook hierin de Conimex Chinese eiermie in 4 minuten gaar. Trek de noedels na 1 minuut los met 2 vorken en voeg na 2 minuten koken de tomaatjes, de spinazie en de reepjes kip toe.

Breng de noedelsoep op smaak met een paar druppels sesamolie en serveer het gerecht in grote kommen.

Serveertip

Zet voor de liefhebbers bij deze noedelsoep met tomaat en spinazie de Conimex Sambal, Sojasaus of Ketjap op tafel.

Variaties

Een noedelsoep kan met vis-, groente-, kruiden-, vlees- en zelfs wildbouillon worden gemaakt. De vulling kun je aan de smaak van de bouillon aanpassen.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 407,0 kcal
Proteïnes 24,3 g
Suikers 6,4 g
Vezels 5,2 g
Vetten: 9,2 g
- Verzadigde vetten 2,0 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 922,4 g
Transvetten 0,0 g
Cholesterol 72,9 mg
Sodium 2.828,0 mg

* 1 portie = 100 g