Noedelsoep met lente-uitjes en gamba’s

De lekkerste noedelsoep met lente-uitjes en gamba's maak je eenvoudig zelf met Conimex Woknoedels, Conimex Woksaus Zoete Soja, cherrytomaatjes en spitskool. Waan je in slechts een kwartiertje tijd in Oosterse sferen met dit verrukkelijke Aziatische voorgerecht.

0 stemmen

15 min
Mild en kindvriendelijk

Ingrediënten (voor 2 porties)

Bereidingswijze (voor 2 porties)

Snijd de lente-ui in stukjes. Verwijder de kroontjes van de tomaatjes en was ze.

Breng 750 ml water met de bouillontablet aan de kook. Roer tot de tablet is opgelost.

Verhit een wok, voeg een 2 el Conimex Wok Olie toe en wok de gamba’s 2 minuten. Voeg de spitskool toe en wok 1 minuut. Voeg de Conimex Woksaus Zoete Soja toe en wok nog 1 minuut.

Voeg de bouillon toe en laat aan de kook komen. Voeg zodra deze kookt de lente-ui, de kerstomaatjes en de Conimex Wok Noedels toe en laat 2 minuten meekoken.

Schep de noedelsoep in 2 kommen.

Serveertip

Zet voor de liefhebbers bij de noedelsoep met lente-uitjes en gamba’s,Smaakmaker Conimex Ketjap Manis op tafel.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 612,0 kcal
Proteïnes 25,3 g
Suikers 28,2 g
Vezels 4,9 g
Vetten: 23,7 g
- Verzadigde vetten 7,2 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 0,9 g
Transvetten 0,0 g
Cholesterol 126,0 mg
Sodium 2.749,0 mg

* 1 portie = 100 g