Noedels met vleesreepjes en lente-ui

Dit noedels recept met vleesreepjes en lente-ui smaakt geweldig door de kruidige knoflook koriander woksaus. De tomaat, lente ui en champignons vullen dit zalige gerecht.

5 stemmen

15 min
Mild
Onze producten in dit recept

Ingrediƫnten

  • 125 g Conimex Wok Noedels
  • 250 g champignons
  • 4 lente-uien
  • 2 tomaten
  • 1 el Conimex Wok Olie
  • 200 g varkensvleesreepjes
  • 5 el Conimex Woksaus Knoflook Koriander
  • 2 el verse koriander, grof gehakt

Bereidingswijze (voor 2 porties)

Kook de Conimex wok noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af in een vergiet, spoel ze kort na met koud water en laat ze goed uitlekken. Maak de champignons schoon en halveer ze. Was en snijd de lente-uien in stukjes van 2 cm. Was en snijd de tomaten in partjes.

Laat een grote wok goed heet worden, schenk er wat Conimex wok olie in en roerbak hierin de champignons en de vleesreepjes 5 minuten. Schep de afgekoelde noedels en de lente-uitjes erdoor en wok nog 3 minuten. Voeg dan naar de Conimex woksaus knoflook koriander toe en de partjes tomaat, en schep alles nog een keer goed door elkaar.

Serveer de woknoedels in diepe borden of kommen en strooi de koriander erover.

Serveertip

Zet voor de liefhebbers bij deze noedels met vleesreepjes en lente-ui de Conimex Kroepoek en Gebakken Uitjes op tafel.

Variaties

In plaats van champignons kun je ook shii-takes of oesterzwammen gebruiken. Ook kun je de (varkens)vleesreepjes door runderreepjes (4 minuten wokken) vervangen.