Noedels met soja biefreepjes

Dit noedels recept is om aan te bevelen! De heerlijke smaak van de biefreepjes wordt ondersteund door de zoete soja woksaus en de verse taugé met wortel die dit recept met rundvlees maken tot wat het is.

0 stemmen

15 min
Mild
Onze producten in dit recept

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de Conimex wok noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af in een vergiet, spoel ze kort na met koud water en laat ze goed uitlekken.

Maak de wortels schoon en snijd ze in schuine smalle plakjes.

Laat een grote wok goed heet worden, schenk er een eetlepel Conimex wok olie in en roerbak hierin de plakjes wortel 5 minuten. Wok de biefreepjes 3 minuten mee. Schep de afgekoelde noedels erdoor en wok nog 3 minuten, tot alles door en door warm is.

Voeg tot slot de Conimex woksaus zoete soja, de taugé en de selderij toe en schep alles nog een keer goed door elkaar. Serveer de gewokte noedels in diepe borden of kommen.

Serveertip

Zet voor de liefhebbers bij deze noedels met soja biefreepjes de Conimex Gebakken Uitjes, Sambal en Kroepoek op tafel.

Variaties

Vervang de kippenlevertjes door blokjes tofu. Bestrooi het gerecht met een halve, in ringen gesneden rode ui.