Noedels met sesamkip en boontjes

Dit noedels recept met sesam en de kip is een fijn gerecht. De boontjes en champignons vullen dit zoete gerecht aan met groenten.

1 stem

15 min
Mild en kindvriendelijk

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 2 porties)

Kook de Conimex wok noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af, spoel ze na met koud water en laat ze goed uitlekken. Snijd ondertussen de kipfilet in reepjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.

Laat een grote wok goed heet worden, schenk er 2 eetlepels Conimex wok olie in en roerbak hierin de reepjes kip en de sperziebonen 5 minuten. Wok dan de champignons en de sesamzaden een paar minuten mee.

Schep de afgekoelde noedels door het mengsel en wok het gerecht nog een minuut of 3, tot het door en door warm is. Meng er tot slot naar smaak Conimex woksaus zoete soja door (ongeveer 4 eetlepels) en schep alles nog een keer goed om.

Serveer de gewokte noedels met sesamkip in diepe borden of kommen.

Serveertip

Op tafel: Conimex Gebakken Uitjes en Atjar.

Variaties

Vervang de Woksaus Zoete Soja in deze noedels met sesamkip en boontjes door Woksaus Sweet & Sour of Woksaus Gember Lemon en de sperzieboontjes door in ruitjes gesneden snijboontjes.